© 2016 by Exit Idiomes 

Join us on:

 

L'escola

A les nostres noves instal·lacions molt més grans i amb espais més amples, l'esperit d'EXIT IDIOMES segueix essent el mateix: grups de 4 alumnes per aula. Només d'aquesta manera es pot garantir l'aprenentatge com el que ens agrada.

Especialistes com som en anglès per a empreses, el nostre equip educatiu es desplaça durant tot el dia a les instal.lacions dels nostres clients.

Els nostres
alumnes

Si bé som especialites en anglès per a empreses, el ventall d'alumnes d'Exit Idiomes és extraordinàriament divers. 

Com a Centre Preparador Oficial dels prestigiosos exàmens de la Universitat de Cambridge, comptem amb alumnes de totes les edats l'objectiu dels quals és obtenir un d'aquests certificats.

La nostra
missió

A Exit Idiomes som conscients que el sistema de formació en idiomes existent no és tan eficaç com els alumnes necessiten.

Per aquest motiu, l'any 2011, professionals del món de l'ensenyament de llengües extrangeres decideixen fer un canvi de rumb i neix Exit Idiomes.

 

La nostra missió és ajudar els nostres alumnes a assolir els seus objectius. És per això que mantenim grups de 4 alumnes, de manera que les classes s'aprofiten al màxim.

Els nostres
professors

El nostre equip educatiu està format per professionals de l'ensenyament de llengües extrangeres.

 

Tots els nostres docents, nadius i no nadius, estan qualificats i tenen una llarga experiència en la formació en idiomes.

La diversitat de l'alumnat ens permet tenir professors especialistes en cada àmbit: infants, adolescents, adults, empreses, preparació d'exàmens oficials...

Testimonis

 

Excelente. Grupos realmente muy reducidos que permiten a los profesores estar muy atentos a nuestra evolución y nuestras necesidades. La progresión en el aprendizaje es sinceramente muy superior a la de otros centros gracias a esto y a la profesionalidad de los docentes. Las clases son muy amenas y divertidas.

Gloria R.

Este centro tiene una muy buena relación calidad/precio. Son prácticamente clases particulares donde el profesor cuenta con mucha experiencia y se consigue una buena progresión. Además las clases son divertidas !!!
Lucas L.
Comparando mi experiencia con otros casos, destaco a Exit Idiomes por la personalización y dedicación que realiza con sus alumnos. El ambiente es sumamente bueno, las clases son dinámicas y resolutivas, ves avances des de muy al inicio con lo que te motivas de manera rápida pero con largo recorrido. Me preparé para el First en 2 meses, y aprobé. Así que este año repito y sigo con CAE. 100% contenta :)
Vero R.