© 2016 by Exit Idiomes 

Join us on:

 

Learn English

English as a Second Language

KIDS

Horaris de dilluns a divendres. Les classes comencen a les 17:15. Els dies de classe es confirmaran segons la vostra demanda.

 

1r Primària: 2 hores setmanals. Introducció de nou vocabulari. Reforcem la comprensió i expressió orals.Comencem a relacionar les paraules amb les seves grafies en anglès.

 

2n Primària: 2 hores setmanals. Consolidació de la comprensió i expressió orals i iniciació a la comprensió escrita.

 

YLE – Young Learners of English*

3r Primària: 2 hores setmanals. Objectiu: STARTERS. Curs enfocat a reforçar les habilitats, orals i escrites de les quals els nens i nenes són avaluats en aquest primer examen oficial.

4t Primària: 3 hores setmanals. Objectiu: MOVERS. Curs enfocat al perfeccionament de les tres habilitats principals: auditiva, oral i escrita per superar el primer examen oficial reconegut en el MECR (Marc Europeu Comú de Referència) i que correspon al nivell A1.

 

5è Primària: 3 hores setmanals. Objectiu FLYERS. Curs enfocat al perfeccionament de les tres habilitats principals: auditiva, oral i escrita per superar l’examen oficial reconegut en el MECR (Marc Europeu Comú de Referència) i que correspon al nivell A2.

 

TEENAGERS*

 

6è Primària: 2 o 3 hores setmanals. Objectiu: KET (Key English Test). El nivell assolit és A2, però el vocabulari i la temàtica dels 3 apartats és adequat a l’edat.

 

1r/2n ESO: 2 o 3 hores setmanals. Objectiu: PET (Preliminary English Test). Les classes estan enfocades a 1) fer que els i les alumnes acabin el curs amb la capacitat d’entendre i fer-se entendre en anglès en qualsevol situació quotidiana; 2) preparar el PET, examen oficial de la Universitat de Cambridge equivalent al nivell B1 del MECR.

 

*L’assoliment dels diversos nivells no implica cap obligatorietat de presentar-se als exàmens oficials, tot i que es pot tractar sens dubte d’un al.licient afegit pels alumnes.

  

 

A més, oferim classes de manteniment i conversa per a tots els nivells i totes les edats.

 

Business English

Puntualitat, seriositat, rigor, flexibilitat d'horaris... Sabem que el temps i la qualitat amb què s'aprofita són molt importants per als nostres alumnes d'empresa. Per això, EXIT IDIOMES compta amb un equip de professionals amb gran experiència en aquest sector de l'ensenyament.

 

Les sessions poden realitzar-se tant a les nostres instal.lacions de Granollers com a les de la mateixa empresa. A diferència de les classes d'acadèmia, el nombre d'alumnes el marca el client. Sabem que ens hem d'adaptar als horaris de cada empresa, i així ho fem.

 

Empreses locals i internacionals localitzades a la nostra comarca ja confien en els nostres serveis. Per unir-vos a aquest grup, no dubteu a contactar amb nosaltres sense cap compromís.

Exam Preparation

Cursos de 2 o 3 hores setmanals. Objectiu: FCE (Cambridge English: First), CAE (Cambridge English Advanced)  i CPE (Cambridge English Proficiency) equivalents als nivells B2, C1 i C2 del MECR.